Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un team assistant câştigă între 600 şi 800 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un team assistant câştigă între 600...

Autor: Ramona Cornea

08.10.2022, 11:52 449

Un angajat pe poziţia de team assistant are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. De pe această poziţie, un angajat se ocupă de rezervarea, coordonarea şi pregătirea agendelor şi notiţelor pentru întâlniri, de organizarea de evenimente şi călătorii, de modificarea contractelor, de colectarea de informaţii pentru proiecte. În esenţă, aceşti angajaţi se asigură că operaţiunile de zi cu zi ale unei echipe se desfăşoară fără probleme.

„Multă vreme meseria de secretară a fost privită, pe nedrept, ca fiind un post destinat exclusiv femeilor cu studii medii, care arată bine şi sunt organizate. S-a mai spus, de-a lungul timpului, că secretara este cea care ştie totul într-o companie şi că e indicat să te înţelegi bine cu ea, dacă vrei să afli ultimele noutăţi. Dincolo de toate aceste clişee, munca unei secretare presupune activităţi administrative, organizatorice, manageriale şi de marketing, în subordinea directă a unui director sau şef de departament”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, abonament medical şi prime de sărbători.

În prezent, 670 de posturi vacante pentru poziţia de team assistant sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov şi Braşov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE