Un salariu pe zi

Un strat-up pe zi. Doi tineri au creat o platformă online pentru cei care îşi caută colegi de apartament

Un strat-up pe zi. Doi tineri au creat o platformă...

Autor: Florentina Niţu

05.10.2018, 00:05 524

Irina Mihălcuţ şi Jon Elvestad au creat platforma online PerfectKLIK în primăvara acestui an, dedicată celor care îşi caută colegi de apartament, un proiect «născut» după ce au făcut turul Europei şi au văzut că modelul de business există, însă nu şi în România.

„Am ales acest tip de serviciu, deşi suntem conştienţi că piaţa de colocaţii nu e o piaţă foarte importantă acum în România, dar suntem convinşi că e un domeniu care va lua amploare în viitorul apropiat”, a spus Irina Mihălcuţ, co-fondatoarea PerfectKLIK.

Ulterior ei au dezvoltat şi o aplicaţie ca­re cuprinde şi secţi­u­nea „Închirierea de lo­cuin­ţe”, disponibilă  pe platformă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO