Un start-up pe zi

Adriana Popescu şi Andrei Gheorghiţă au înfiinţat o afacere în timpul stării de urgenţă prin care fac lumânări parfumate sub brandul Iz de poveste şi aşteaptă afaceri de 17.000 de euro

Un start-up pe zi

Adriana Popescu şi Andrei Gheorghiţă au înfiinţat o...

Autor: Miruna Diaconu

12.10.2020, 17:45 236

♦ Cei doi antreprenori au investit 15.000 de lei în afacerea cu lumânări parfumate, iar majoritatea materiei prime o achiziţionează de la furnizori locali.

Adriana Popescu şi Andrei Gheorghiţă, doi antreprenori din Bucureşti, au înfiinţat o afacere prin care fac lumânări parfumate sub brandul Iz de po­veste. Cei doi antreprenori au văzut momentul oportun pentru o astfel de afacere în contextul în care oamenii stăteau în casă şi doreau să aibă un spaţiu mai primitor. Antre­prenorii estimează că la sfârşitul acestui an vor încheia cu afaceri de 17.000 euro.

“Având în vedere faptul că l-am lansat în plină stare de urgenţă, contextul, poate neaşteptat, ne-a propulsat. Dintr-odată toate obice­iurile de consum s-au schimbat, iar timpul petrecut în case s-a mărit substanţial, astfel că oamenii şi-au dorit un spaţiu primitor, s-au concentrat pe a aduce biroul acasă, iar lumânările parfumate sunt un element foarte important şi de mare ajutor. Testat chiar pe noi şi aprobat de comenzile care au început să apară foarte rapid“, spune Adriana Popescu, cofon­datoare Iz de poveste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO