Un start-up pe zi

Au început cu un restaurant amenajat într-un garaj şi au ajuns la 900.000 de lei. Ambiţia lor este să redeschidă o cabană la cota 1.600 din Sinaia

Au început cu un restaurant amenajat într-un garaj şi...

Autor: Alexandra Cepăreanu

30.09.2018, 09:00 3914
♦ Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro ♦ După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.

♦ Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro ♦ După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.

„Am intrat în lumea antreprenoriatului acum patru ani. Mergeam cu prietenul meu Florin pe strada Doamna Ghica şi la un moment dat el a zis: «Uite, un spaţiu de închiriat». A doua zi a semnat contractul de închiriere şi am în­ceput renovarea, el voia să dechidem un restaurant cu pre­parate la grătar, iar eu eram sceptică”, a spus Roxana Mihalache (33 de ani), cofondatoare a Roka Barbeque şi a Grădinii Roka.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO