Un start-up pe zi

Au început să facă bere în propria bucătărie, iar acum investesc 120.000 de euro într-o microberărie în judeţul Neamţ

Au început să facă bere în propria bucătărie, iar...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.01.2019, 00:05 1798

Berea Wicked Barrel este deja prezentă în oraşe precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, dar şi în Belgia, fiind produsă în colaborare cu alte fabrici.

Radu Andrieş, 29 de ani, inginer la o fabrică de ciment şi Andreea Andrieş, 31 de ani, QA tester la o firmă din do­me­niul IT, au transformat pasiunea pentru bere artizanală într-un business şi au fondat brandul Wicked Barrel. Acesta este produs deocamdată în cola­borare cu câteva microberării din ţară, însă antreprenorii se pregătesc pentru deschiderea propriei micro­berării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO