Un start-up pe zi

Au pus bazele unei clinici stomatologice în centrul Capitalei în care vor să mai investească 800.000 de euro

Au pus bazele unei clinici stomatologice în centrul...

Autor: Corina Mirea

09.03.2016, 00:05 1355
Corina Samfir, Remus Stratulat şi Adel Maasarani, trei tineri antreprenori cu „background“ profesional în economie şi stomatologie, au pus pe picioare la finalul lui 2013 o clinică de stomatologie „premium“ în centrul Capitalei.
 
Ei au pariat la momentul respectiv circa 300.000 de euro pentru a demara afacerea, iar până la finalul anului viitor au în plan investiţii de circa 800.000 de euro pentru dezvoltarea Dental One cu noi cabinete şi aparatură nouă.
 
„Ne-am cunoscut acum mai mulţi ani, când lucram pentru dezvoltarea unei alte clinici de stomatologie şi ne-am dat seama că toţi trei ne dorim acelaşi lucru  -  un loc unde fiecare pacient să fie tratat la fel, unde să nu transformăm ceea ce facem într-un serviciu de masă şi unde pacienţii să nu fie trataţi «pe bandă rulantă». În fond, vorbim despre un business care trebuie să fie profitabil, însă scopul nostru principal este să facem per­formanţă medicală, să fim primii la care se gândesc pacienţii, iar partea financiară vine de la sine“, spune Corina Samfir, cea care se ocupă în prezent de dezvoltarea businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO