Un start-up pe zi

Doi antreprenori au adus în Bucureşti un concept de cursuri de gătit pentru corporatişti şi au organizat deja 120 de evenimente

Un curs de gătit costă între 225 şi 396 de lei de persoană

Un curs de gătit costă între 225 şi 396 de lei de persoană

Autor: Simona Tatu

02.03.2018, 00:05 999

„Ne uităm la oraşe precum Cluj, Braşov, Timişoara şi Iaşi pentru extinderi viitoare.“

Alessio şi Alexandra Lewithin, an­tre­prenorii care au adus în România con­ceptul CulinaryOn ce include mai mul­te studiouri de gătit şi săli de con­ferinţe, spun că se gândesc la ex­tin­derea busines­sului în Cluj, Braşov, Timi­şoara şi Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO