Un start-up pe zi

Doi antreprenori au pariat 24.000 de euro pe o afacere cu sucuri naturale într-un spaţiu de 10 metri pătraţi

Doi antreprenori au pariat 24.000 de euro pe o afacere cu...

Autor: Georgiana Călin

21.09.2016, 00:05 3388

Au început cu o dubiţă Volkswagen Van, pe care au transformat-o într-un bar mobil de sucuri naturale, iar la câteva luni s-au gândit să aducă acelaşi concept într-un loc fix şi au investit 24.000 de euro în arhitectura şi utilităţile unui spaţiu de 10 metri pătraţi din Capitală.

VanFruct este un bar conceptual cu sucuri din fructe, ce îşi propune să insufle un aer hippy şi o atmosferă prietenească celor care le trec pragul. După aproximativ o jumătate de an de la înfiinţarea VanFructului mobil, în iunie anul acesta s-a deschis şi punctul fix - VanFruct din Mendeleev.

„Fructele sunt principalul ingredient în ceea ce facem. Ideea a pornit de la un Van, iar numele l-am ales destul de natural“, spune Ştefan Ciobotaru, unul dintre fondatorii conceptului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO