• Leu / EUR4.7584
  • Leu / GBP5.4956
  • Leu / USD4.2306
Un start-up pe zi

Dragoş Oprea, un antreprenor din Bucureşti, a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească

Un start-up pe zi

Dragoş Oprea, un antreprenor din Bucureşti, a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească

Preţul unei supe cremă de legume este de 7 lei, al unei tochituri moldoveneşti cu carne de porc de Ştefăneşti este de 18 lei. Somonul la grătar cu sos costă 28 de lei.

Autor: Florentina Niţu

31 mar 2019 3350

„În timpul prânzului avem în medie 250-300 de clienţi.“

Dragoş Oprea a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească, preparată cu materie primă bio, adusă de la producători locali, sub brandul Kali eat local. Investiţia a constat în închirierea spaţiului de 600 mp, reamenajarea aces­tuia şi achiziţionarea echipa­men­telor necesare. Activitatea pro­priu-zisă a restaurantului Kali eat local a pornit în luna februarie 2019.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7584
Diferență: -0,0483
Ieri: 4.7607
Azi: 4.2306
Diferență: -0,0496
Ieri: 4.2327
Azi: 5.4956
Diferență: -0,1762
Ieri: 5.5053
Azi: 4.1689
Diferență: -0,1724
Ieri: 4.1761