• Leu / EUR4.7205
  • Leu / GBP5.2885
  • Leu / USD4.1484
Un start-up pe zi

Dragoş Oprea, un antreprenor din Bucureşti, a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească

Un start-up pe zi

Dragoş Oprea, un antreprenor din Bucureşti, a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească

Preţul unei supe cremă de legume este de 7 lei, al unei tochituri moldoveneşti cu carne de porc de Ştefăneşti este de 18 lei. Somonul la grătar cu sos costă 28 de lei.

Autor: Florentina Niţu

31 mar 2019 3540

„În timpul prânzului avem în medie 250-300 de clienţi.“

Dragoş Oprea a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească, preparată cu materie primă bio, adusă de la producători locali, sub brandul Kali eat local. Investiţia a constat în închirierea spaţiului de 600 mp, reamenajarea aces­tuia şi achiziţionarea echipa­men­telor necesare. Activitatea pro­priu-zisă a restaurantului Kali eat local a pornit în luna februarie 2019.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Principalele valute BNR - luni, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7205
Diferență: -0,0593
Ieri: 4.7223
Azi: 4.1484
Diferență: -0,7441
Ieri: 4.1455
Azi: 5.2885
Diferență: -0,0812
Ieri: 5.2846
Azi: 4.2506
Diferență: -0,0376
Ieri: 4.2507