Un start-up pe zi

Dragoş Oprea, un antreprenor din Bucureşti, a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească

Un start-up pe zi

Preţul unei supe cremă de legume este de 7 lei, al unei tochituri moldoveneşti cu carne de porc de Ştefăneşti este de 18 lei. Somonul la grătar cu sos costă 28 de lei.

Preţul unei supe cremă de legume este de 7 lei, al unei tochituri moldoveneşti cu carne de porc de Ştefăneşti este de 18 lei. Somonul la grătar cu sos costă 28 de lei.

Autor: Florentina Niţu

31.03.2019, 00:04 3791

„În timpul prânzului avem în medie 250-300 de clienţi.“

Dragoş Oprea a investit 200.000 de euro într-un restaurant cu mâncare românească, preparată cu materie primă bio, adusă de la producători locali, sub brandul Kali eat local. Investiţia a constat în închirierea spaţiului de 600 mp, reamenajarea aces­tuia şi achiziţionarea echipa­men­telor necesare. Activitatea pro­priu-zisă a restaurantului Kali eat local a pornit în luna februarie 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO