Un start-up pe zi

Emma Popa Radu a investit într-un start-up 100.000 de euro pe piaţa de wellness

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

15.12.2015, 00:07 2584

Emanuela Popa Radu, unul dintre cei mai vechi manageri din industria locală de private equity, a investit împreună cu un alt asociat peste 100.000 de euro într-un centru de wellness situat în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală şi au ajuns în prezent la 150 de clienţi, în general manageri şi antreprenori.

Compania Attitude Pilates Studio este controlată de Emma Popa Radu şi Luminiţa Petrişor, un instructor cu o experienţă de opt ani în Pilates (o metodă de exerciţii fizice).

„Cele mai mari temeri le-am avut cu locaţia şi nerăbdarea. În plus, partenera mea vine dintr-un mediu corporatist în care lucrurile se întâmplă structurat, planificat, cu paşi clari şi timpi definiţi. Iar un start-up-ul testează răbdarea şi planurile“, spune Luminiţa Petrişor, trainer şi acţionar în cadrul firmei Attitude Pilates Studio.

În prezent studioul are circa 150 de clienţi. O sută dintre ei sunt cei care au program regulat de 2-3 ori pe săptămână. O oră în cadrul centrului de pilates este 120 de lei, cel mai scump abonament este 3.000 de lei pentru 30 de şedinţe.

Românii au lăsat anul trecut, în cele 500 de centre de fitness care există pe plan local, 143 de milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, pe una dintre cele mai dinamice pieţe ca ritm de creştere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO