Un start-up pe zi

Familia Căpuşan din Borşa a investit 150.000 de euro într-o afacere cu dulceţuri şi siropuri din fructe preparate la rece sub brandul Delicium

Un start-up pe zi

Familia Căpuşan din Borşa a investit 150.000 de euro într-o afacere cu dulceţuri şi siropuri din fructe preparate la rece sub brandul Delicium

Delicium – Jams and Syrups realizează dulceţuri şi siropuri preparate la rece din zmeură, soc, aronia sau căpşuni.

Autor: Florentina Niţu

16.08.2019, 09:32 1262

„Vindem produsele în toată România în sectorul HoReCa.“

Familia Căpuşan din localitatea Borşa din judeţul Cluj a făcut primul pas în business în urmă cu patru ani, odată cu înfiinţarea unei plantaţii de zmeură pe o suprafaţă de 1,5 hectare. Au urmat apoi alte investiţii, acestea ajungând în aceşti patru ani până la 150.000 de euro. Astfel a apărut Delicium – Jams and Syrups, un brand născut din pasiunea pentru agricultură, prin care sunt produse siropuri şi dulceţuri din fructe şi legume procesate la rece.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO