Un start-up pe zi

Mădălina Toma şi Cristina Chiriţă, două antreprenoare au investit 80.000 euro într-un restaurant cu mâncare organică şi vor afaceri de 100.000 euro după primul an de activitate

UN START-UP PE ZI

În prezent, în cadrul restaurantului lucrează o echipă de trei angajaţi - cele două fondatoare şi un bucătar

În prezent, în cadrul restaurantului lucrează o echipă de trei angajaţi - cele două fondatoare şi un bucătar

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.03.2019, 20:20 412

Restaurantul Avido înregistrează un bon mediu de aproximativ 45 de lei.

Mădălina Toma şi Cristina Chiriţă, două ti­nere din Buzău, au investit aproape 80.000 de euro în amenajarea şi deschiderea resta­uran­tului Avido Bistro în Bucureşti şi estimează afaceri de 100.000 de euro după primul an de activitate.

„A durat doi ani şi jumătate până am deschis acest restaurant. Am investit între 70.000 şi 80.000 de euro, din care aproximativ 22.000 de euro au fost bani primiţi prin programul de finanţare Start-up Nation“, a spus pentru ZF Mădălina Toma, cofondator al businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO