UN START-UP PE ZI

O antreprenoare pariază pe reinventarea iei româneşti. 40% din vânzări vin din exporturi

vineri, 00:00 Autor: Alexandra Cepăreanu

Cristina Chiriac, fondator al businessului Flori de ie

♦ Flori de ie a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 110.000 de euro, din care 40% a fost generată de exporturi ♦ Compania livrează articolele de îmbrăcăminte în Europa şi a intrat recent şi pe pieţele din SUA, Canada şi Emiratele Arabe Unite.

Antreprenoarea Cristina Chiriac (45 de ani) a mizat pe reinventarea iei româneşti şi a investit 15.000 de euro pentru a porni afacerea com­paniei Flori de ie, care are ca obiect de activitate fabricarea şi retailul de articole de îmbrăcăminte.

„Flori de ie a fost mai întâi o provocare antreprenorială, o poveste ce demonstrează că pornind de la o simplă idee şi exploatând o necesitate se poate crea un business sustenabil“, a spus pentru ZF Cristina Chiriac, fondatoare a businessului Flori de ie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
exporturi
, antreprenori
, vanzari
, Cristina Chiriac
, ie
, Flori de ie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide