Un start-up pe zi

O economistă a lansat o linie de producţie de încălţăminte care i-a adus 20.000 de euro în şase luni

Elena Pistrui a lucrat într-o firmă multinaţională pe o poziţie de auditor

Elena Pistrui a lucrat într-o firmă multinaţională pe o poziţie de auditor

Autor: Mihaela Pascari

06.04.2017, 00:05 8512
Elena Pistrui este de profesie economistă, iar după ce a lucrat atât într-o multinaţională, cât şi într-o firmă românească, a decis să lanseze propriul proiect antreprenorial. Astfel, a creat o linie de producţie de încălţăminte, afacere care i-a adus vânzări de 20.000 de euro în jumătate de an.
 
„Pasiunea pentru design şi producţie hand made am dobândit-o în urma unui curs de design vestimentar, în urma căruia am creat împreună cu o prietenă o colecţie de haine“, îşi amin­teşte Elena Pistrui despre cum a pornit ideea brandului Iguelle, administrat de firma Iguelle Design.
 
Antreprenoarea a dobândit experienţă în muncă după ce a lucrat într-o firmă multinaţională pe o poziţie de auditor, după care s-a reprofilat şi a mai lucrat şase ani în marketing la o firmă românească de IT.  Pasiunea pentru pantofi s-a dovedit mai puternică şi astfel, în urmă cu circa doi ani, antreprenoarea a început un nou capitol, de această dată de producţie, design şi comercializarea accesoriilor şi încălţămintei.
 
„Am introdus pentru prima dată în România un nou concept de încălţăminte unicat care integrează materiale din veşminte tradiţionale cu vechime chiar şi de 100 de ani, cusute de mână“, a spus Elena Pistrui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO