Un start-up pe zi

O familie din Bacău a pariat 90.000 de euro pe un restaurant de burgeri

10 oct 2017 Autor: Simona Tatu

Preţul unui burger variază de la 13 lei, burgerul de pui, la 31 de lei, burgerul cu chiflă neagră.

„Ca cifră de afaceri pe restaurant estimăm cam 2,5-3 milioane de lei pe an.“

Raluca Lungu, o tânără din Bacău, a deschis în luna mai împreună cu tatăl său un restaurant în care se servesc în principal burgeri, care a necesitat o investi­ţie de 90.000 de euro. Pentru pri­mul an de acti­vi­tate, antrepre­noa­rea se aşteaptă la o cifră de afaceri de circa 2,5 mil. lei (550.000 euro).

„Investiţia în realizarea restauran­tului s-a ridicat la 90.000 de euro. Localul este amenajat într-o casă nor­ma­lă din Bacău şi deşi pare foarte occi­dental, spaţiul a fost realizat de tâmplari din Bacău“, a spus Raluca Lungu, fon­da­toarea restaurantului Snobbish Burger.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.10.2017

 
Cuvinte cheie:
restaurant
, bacau
, familie
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide