Un start-up pe zi

Proprietara unui bistro din Timişoara: „La fiecare restaurant găseşti un anunţ lipit pe geam că se caută angajaţi“

Restaurantul Neaţa Omelette Bistro din Timişoara a trecut de la un spaţiu de 23 de locuri la unul de 60 de locuri, pe fondul cererii crescute

Restaurantul Neaţa Omelette Bistro din Timişoara a trecut de la un spaţiu de 23 de locuri la unul de 60 de locuri, pe fondul cererii crescute

Autor: Georgiana Mihalache

03.05.2018, 20:40 959

Rata şomajului în judeţul Timiş este de numai 1%, faţă de media naţională de 4%. În evidenţele agenţiilor de ocupare erau numai 3.500 de şomeri din Timiş în luna februarie, fiind judeţul cu cea mai scăzută rată a şomajului.

Alexandra Lazea, o tânără antreprenoare care a înfiinţat în urmă cu doi ani Neaţa Omelette Bistro, o omletărie din Timişoara, vrea să extindă businessul în România, dar şi în afara ţării după  ce a văzut că există cerere din partea turiştilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO