Un start-up pe zi

S-au inspirat din restaurantele cu clătite franţuzeşti şi au lansat un business cu 20.000 de euro în Bucureşti

„Piaţa deserturilor a explodat în acest an, în special în zona de street-food şi în centrele comerciale. Clienţii apreciază tot mai mult produsele proaspete, făcute pe loc, de calitate.“

„Piaţa deserturilor a explodat în acest an, în special în zona de street-food şi în centrele comerciale. Clienţii apreciază tot mai mult produsele proaspete, făcute pe loc, de calitate.“

Autor: Florentina Niţu

04.09.2018, 00:05 2073

„Piaţa deserturilor a explodat în acest an, în special în zona de street-food şi în centrele comerciale“.

Crépes du Monde, restaurant cu clătite din mallul Park Lake din Capitală, a luat naştere în urmă cu doi ani, după ce antreprenorul Iani Canciu a observat în timpul unei vacanţe în Paris că acest tip de business este răspândit pe străzile oraşului, în timp ce în Bucureşti această afacere aproape nu exista.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO