Un start-up pe zi

Un start-up pe zi. Doi antreprenori, Daniel Eberhat şi Cătălin Georgescu, au ajuns la afaceri de 60.000 de euro cu o editură care publică în special cărţi pentru copii. „Resimţim foarte mult lipsa târgurilor şi a evenimentelor dedicate cărţilor.“

Un start-up pe zi. Doi antreprenori, Daniel Eberhat şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.09.2020, 16:40 307

Daniel Eberhat şi Cătălin Georgescu, doi prieteni cu mai mulţi ani de experienţă în domeniul editorial, au pus, în 2018, bazele editurii Carusel Books, cu care au făcut până acum afaceri de 60.000 de euro.

Activitatea se împarte în două divizii – vânzare de carte şi prestare de servicii editoriale. Profitul a fost de 30% din cifra de afaceri.

„Pentru 2020, ne-am propus să dublăm numărul titlurilor (nici nu e greu, ţinând cont de faptul că suntem la început), să dezvoltăm reţeaua de distribuţie (mai uşor de zis decât de făcut şi în vremuri normale, cu atât mai puţin cu restricţiile impuse de pandemie) şi să mai angajăm cel puţin o persoană specializată în marketing sau PR“, spune Cătălin Georgescu, unul dintre fondatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO