Un start-up pe zi

Trei tineri au deschis un restaurant cu 160.000 de euro în Constanţa, iar 20% din investiţie vin prin Start-Up Nation

Meniul restaurantului Rumen cuprinde produse precum pâine cu maia, cozonaci, preparate de mic dejun, paste, pizza, salate sau supe.

Meniul restaurantului Rumen cuprinde produse precum pâine cu maia, cozonaci, preparate de mic dejun, paste, pizza, salate sau supe.

Autor: Florentina Niţu

29.01.2019, 00:05 2045

Meniul restaurantului cuprinde produse precum pâine cu maia, cozonaci, preparate de mic dejun, paste, pizza, salate sau supe.

Ioan Picu împreună cu fratele său şi un prieten din copilărie au investit în primăvara anului trecut 160.000 de euro într-un restaurant tip pizza & bakery (piz­zerie brutărie) sub brandul Ru­men. Acesta este amplasat în oraşul Cons­tanţa, iar 20% din suma necesară investiţiei au fost atrase prin programul Start-Up Nation.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO