Un start-up pe zi

Un antreprenor a investit 40.000 euro într-o cafenea pentru corporatişti şi are în plan încă două unităţi

Un antreprenor a investit 40.000 euro într-o cafenea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.08.2017, 00:05 1582

Petre Andrei Dumitru, un antreprenor cu experienţă în HoReCa, pasionat de cafea, a investit 40.000 de euro într-o cafe­nea în clădi­rea de bi­rouri Flo­reasca Business Park. Localul a fost deschis la sfârşitul anului trecut.

„În acest moment, avem o singură unitate deschisă. În planurile noastre există ideea de a mai deschide încă două unităţi în funcţie de oportunităţile care vor apărea în piaţă în ceea ce priveşte spaţiile disponibile”, spune Petre Andrei Dumitru.

Clădirile de birouri sunt o miză impor­tantă pentru jucătorii din do­me­niul restaurantelor şi cafenelelor, deoa­rece acestea atrag un număr mare de po­tenţiali clienţi din rândul corpora­tiştilor. De altfel, majoritatea imobi­lelor de birouri din Capitală au fie la par­terul clădirilor, fie în apropiere localuri în care sunt comercializate băuturi şi alimente. „Având în vedere poziţionarea cafenelei la parterul unei clădiri de birouri, dar şi proximitatea faţă de alte spaţii de birouri din zona Floreasca-Pipera, publicul ţintă sunt oamenii din mediul corporate. Este greu de estimat valoarea bonului me­diu, însă se situează probabil în jurul a 15 lei”, mai spune Du­mitru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO