Un start-up pe zi

Un atelier de prăjituri din Capitală în care lucrează 35 de angajaţi speră la vânzări de 1,3 mil. euro

Un atelier de prăjituri din Capitală în care lucrează...

Autor: Cristina Roşca

06.01.2017, 00:04 1225
Alina Sudriu, antreprenoarea care împreună cu soţul său a fondat în urmă cu patru ani businessul Grace Couture Cakes, o cofetărie premium, estimează pentru acest an afaceri de 1,3 mil. euro, în urcare cu peste 60% comparativ cu 2016. Avansul vine după ce în 2016 afacerile s-au dublat comparativ cu anul anterior, mai ales odată cu deschiderea primului magazin al brandului în mallul Băneasa Shopping City din nordul Bucureştiului.
 
„Deschiderea primului cake shop Grace Couture Cakes în Băneasa Shopping City a venit la cererea clienţilor noştri, şi a fost astfel un pas firesc în dezvoltarea Grace Couture Cakes, dar unul pe care ne-am dorit încă de la înce­put să-l facem la mo­mentul potrivit, cu o selecţie de produse pentru acasă şi în cea mai bună locaţie pen­tru cli­enţii noştri”, ex­plică Alina Sudriu.
 
Investiţia pentru acest punct a fost de aproximativ 60.000 euro, incluzând designul şi realizarea stan­dului, echipamentele frigorifice, pentru locaţie precum şi ex­tinderea laboratorului de producţie, necesară pentru a susţine un flux zilnic de produse.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO