UN START-UP PE ZI

Un club de înot pentru copii a ajuns la 100.000 de euro după trei ani de activitate

13 ian 2017 Autor: Simona Tatu

Acvatic Bebe Club, un business pornit în 2013 cu o investiţie de 150.000 de euro, s-a apropiat anul trecut de pragul de 100.000 de euro cifră de afaceri după ce acţionarii au continuat să extindă businessul.

„Anul trecut am investit în des­chi­derea unei saline aproximativ 50.000 de euro. În acest moment nu mai avem în plan alte investiţii, vrem să ne amortizăm cheltuielile”, spune Carmen Dumitru, unul dintre fondatorii şi acţionarii clubului Acvatic Bebe Club.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.01.2017

 
Cuvinte cheie:
UN START-UP PE ZI
, inot
, club
, copii
, abonament
, bebelusi
, educatie
, Acvatic Bebe Club
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide