Un start-up pe zi

Un fost IT-ist a deschis împreună cu părinţii un atelier de pantofi în Capitală şi aşteaptă vânzări de 60.000 de euro

8 mar 2018 Autor: Simona Tatu

Ştefan Dumitrescu, un antreprenor din Bucureşti, a pus în urmă cu trei ani bazele atelierului de producţie de pantofi Etienne împreună cu părinţii săi. În prezent, atelierul înregistrează lunar circa 80 de comenzi şi îşi desfăşoară activitatea cu ajutorul a trei angajaţi.

„Atelierul este o afacere de familie, părinţii mei lucrând de peste 20 de ani în industrie, am decis să deschid atelierul împreună cu ei în urmă cu trei ani. Eu am fost acţionar într-o firmă de IT timp de nouă ani, iar din acest an am cedat părţile sociale asociatului meu ca să mă pot dedica atelierului“, a spus Ştefan Dumitrescu, cofondator al brandului de pantofi Etienne.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2018

 
Cuvinte cheie:
atelier
, pantofi
, parinti
, deschidere
, asteptare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide