Un start-up pe zi

UN START-UP PE ZI. Florentina şi Mădălina Petcu din Bucureşti au investit 15.000 lei pentru a vinde cutii şi coşuri din bambus, ratan sau lemn. Produsele Bamboo Box sunt fabricate în Vietnam

Preţurilor produselor Bamboo Box sunt cuprinse între 30 şi 160 de lei, în funcţie de dimensiuni şi de utilitate.

Preţurilor produselor Bamboo Box sunt cuprinse între 30 şi 160 de lei, în funcţie de dimensiuni şi de utilitate.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2020, 17:00 233

♦ Produsele Bamboo Box sunt fabricate în Vietnam, însă, pe termen lung, cele două surori vor să-şi diversifice gama de produse, astfel încât să aibă disponibile la vânzare şi unele realizate de meşteri populari din România.

 

Florentina şi Mădălina Petcu, două surori cu experienţă în industria online, au investit 15.000 de lei într-o afacere cu numele Bamboo Box, prin care vând cutii, coşuri şi alte produse din bambus, ratan, lemn sau ceramică.

„A pornit de la nevoia noastră şi a prietenilor de a ne apropia cât mai mult posibil de un stil de viaţă fără risipă. Am căutat materiale durabile, prietenoase cu mediul, care să ofere alternative la plasticul care ne invadează casele“, spune Florentina Petcu.

Produsele Bamboo Box sunt fabricate în Vietnam, însă, pe termen lung, cele două surori vor să-şi diversifice gama de produse, astfel încât să aibă disponibile la vânzare şi unele realizate de meşteri populari din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO