Un start-up pe zi

Un start-up pe zi. Un tânăr din Capitală face 20.000 de euro din livrarea mixurilor de fructe pentru angajaţii din corporaţii

Tudor Iacob vinde cu 10 lei orice mix de fructe din gama NativeBox. Cel mai vândut produs include o combinaţie de aronia, merişoare, coacăze  şi caju crud.

Tudor Iacob vinde cu 10 lei orice mix de fructe din gama NativeBox. Cel mai vândut produs include o combinaţie de aronia, merişoare, coacăze şi caju crud.

Autor: Mihaela Pascari

15.08.2016, 00:05 6147
Tudor Iacob, un tânăr de 26 de ani din Capitală, a pornit cu 10.000 de euro businessul NativeBox, o companie de tip SRL-D care livrează mixuri de fructe atât pentru angajaţii din companii, cât şi la domiciliu şi care a ajuns anul trecut la vânzări de 20.000 de euro.
 
„Cu toate că am optat pentru afacere de tip SRL-D, nu am accesat fondurile asociate acestui tip de companie“, a spus Tudor Iacob, acţionarul şi fondatorul firmei Native Box Online SRL-D, firma care administrează brandul NativeBox.
 
Compania NativeBox are trei angajaţi care îşi desfăşoară acti­vitatea în Bucureşti, iar pentru anul acesta antreprenorul speră să ajungă la încasări de 40.000 de euro, duble faţă de anul trecut.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO