ARHIVDEPO INTERNATIONAL SRL

ARHIVDEPO INTERNATIONAL SRL
 • Nume: ARHIVDEPO INTERNATIONAL SRL
 • CUI: 33286333
 • Registrul comerțului: J40/7150/2014
 • Domeniu de activitate: Activităţi ale bibliotecilor şi arhivelor, cod CAEN 9101
 • Produse şi servicii:
  Serviciile de arhivare oferite de catre ARHIVDEPO INTERNATIONAL includ:
  •Prelucrare arhivistică conform legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996 şi normelor în vigoare (atât la sediul beneficiarului cât şi la sediul depozitului ARHIVDEPO) şi presupune activităţi de desprăfuire, ordonare în baza Nomenclatorului Arhivistic, legătorie, numerotare, certificare, etichetare, inventariere în format fizic şi electronic;
  •Transportul arhivei beneficiarului, conservare şi depozitare la depozitul ARHIVDEPO.
  •Consultarea arhivei în sala de lectură destinată beneficiarului
Informații generale
 • Anul înființării: 2014
 • Management
  • BONDREA A. AURELIAN REPREZENTANT A.G.A.
  • ANDRONIE MARIA REPREZENTANT A.G.A.
  • REBEDEU RADU REPREZENTANT A.G.A.
  • BĂLUŢĂ AURELIAN VIRGIL ADMINISTRATOR
 • Sediul central: Str. Otetari, 2, sector 2, Bucuresti
 • Contact:
  Presă
  Baluta Aurelian Virgil
  baluta.aurelian@yahoo.com
  0728.282.803
  Str Rasaritului, 49, Buftea, Ilfov

Prezentarea companiei


ARHIVDEPO INTERNATIONAL, membra a grupului Universităţii Spiru Haret, este o societate infiintata in anul 2014 si are ca obiect de activitate servicii de arhivare, fiind autorizata de catre Arhivele Nationale pentru: Pastrarea si conservarea documentelor (Aut. 171/09.10.2015); Prelucrarea arhivistica a documentelor (Aut. 86/14.06.2016); Legatorie documente (Aut. 94/23.06.2016) si Utilizarea documentelor (Aut. 40/08.05.2017)

Pentru gestionarea eficientă a documentelor, ARHIVDEPO asigură personal calificat în sistematizarea fondurilor arhivistice şi întocmirea instrumentelor de evidenţă (procese verbale de predare-primire, ghid de depozit, etc).

Păstrarea şi conservarea documentelor se face într-o clădire modernă nou construită care a fost concepută din faza de proiectare pentru această destinaţie conform ultimelor norme ale Uniunii Europene în materie, astfel incat sa asigure conditiile necesare pentru pastrarea corespunzatoare a documentelor si protectia acestora contra agentilor de deteriorare. Siguranta arhivei este asigurata non-stop de o firma specializata, iar monitorizarea se face cu ajutorul sistemelor antiefractie; accesul in arhiva facandu-se pe baza cartelelor de proximitate.

ARHIVDEPO  gestioneaza un portofoliu cat se poate de variat, de la institutii publice, pana la companii private, asigurand servicii de arhivare fizica complete, flexibile si la costuri avantajoase!

DETALII TEHNICE

Climatizarea arhivei se face cu sisteme in detentă directă ce lucrează în răcire şi în încălzire în sistem pompă de căldură, cu unitate exterioară (UE)1-n şi o unitate interioară (UI)1.1- (UI)n.2 cu disponibil de presiune de tip necarcast. Limitele de funcţionare în răcire 180C/430C iar pe încalzire -70C/+240C.

Dezumificarea se face cu un aparat tip TTK 355 S, de tip monobloc în detentă directă, fiind setat să porneasca automat la umiditatea relativa de 65% si sa se opreasca la 40%.

Instalatia de incalzire se face cu radiatoare şi agent termic furnizat de o centrala termica (1060Kw) pe gaz.

Instalaţia electrică curenţi tari este utilizată pentru :

-          iluminat şi prize

-          iluminat de siguranţă :

-          instalaţia de forţă

-          instalaţia de protecţie contra :

§  tensiunile accidentale de contact

§  tensiunile atmosferice

Circuitele iluminatului de siguranţă sunt racordate în tabloul principal cu alimentare de rezervă dintr-un grup electrogen automat.

Instalatiile pentru stins incendiu folosind apa sunt reprezentate de :

-          instalaţia cu hidranţi interiori, cu un număr de 12 hidranţi

-          instalaţia cu hidranţi exteriori, cu un număr de 6 hidranţi

-          instalaţia cu sprinklere pentru depozitele tip Arhivă, pentru care reţelele ramificate de distribuţie pornesc de la staţia ACS

Instalatiile de stins incendiu pe bază de apă sunt completate cu materiale de dotare PSI pentru inervenţia iniţială,reprezentate de stingătoarele portabile, dupa caz, cu gaz inert (pentru depozit) si cu pulbere CO2 tip P6 (pentru birouri), 1buc/250mp/birouri, 1buc/150mp/spaţii depozitare, 1buc/CT, cât şi alte materiale conf DG PSI 003 si Normativ NP 24/97.

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Universitatea Spiru Haret 34%
Fundatia Romania de Maine 33%
SC Mass Media Romania de Maine SRL 33%

Date financiare


An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2016 450.000 lei - - 10
2015 450.000 lei - - 10
2014 450.000 lei - - 8

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO