CONTEC AUTOMATION S.R.L

CONTEC AUTOMATION S.R.L
  • Nume: CONTEC AUTOMATION S.R.L
  • CUI: RO28907213
  • Registrul comerțului: J29/107/2012
  • Domeniu de activitate: Activitati de servicii in tehnologia informatiei
  • Produse şi servicii:
    Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
Informații generale
  • Anul înființării: 2012
  • Sediul central: B-dul Republicii 46, etaj 4,5,6 si 7, Ploieşti, 1000066
  • Contact:
    Presă
    Andrei Radulescu
    -
    +40 724 26 26 18
    B-dul Republicii 46, etaj 4,5,6 si 7, Ploieşti

    Relaţii cu publicul
    Roxana Apostol
    -
    +40 (0)751.16.20.98
    B-dul Republicii 46, etaj 4,5,6 si 7, Ploieşti

Prezentarea companiei


Contec este o companie internaţională de inginerie specializată în îmbunătăţirea şi automatizarea proceselor şi utilajelor industriale. Cei 200 de angajaţi garantează expertiza şi rezultatele. În calitate de integrator de sistem, suntem activi într-o gamă largă de domenii, inclusiv domeniul alimentar, (petro)chimic, rezervoare industriale şi bunuri de consum. Pregătim companiile pentru viitor. Aceasta este misiunea noastră.

Pentru Contec, automatizarea înseamnă mai mult decât îmbunătăţirea proceselor şi a maşinilor. În toate proiectele Contec doreşte să obţină o valoare adăugată substanţială pentru economie, oameni şi societate. Credem cu tărie că automatizarea creează spaţiu pentru locuri de muncă mai semnificative şi mai multă satisfacţie în rândul angajaţilor din companii. În acest fel, Contec doreşte să contribuie la o industrie şi o societate mai bună.

Domenii de Activitate

În calitate de integrator global de sistem, Contec poate contribui atât la pornirea unei noi linii de producţie, cât şi la îmbunătăţirea procesului de producţie existent. Oferim consultanţă în domeniile: inginerie electrică şi de instrumentaţie, automatizare, MES şi IT industrial.

Inginerie Electrică

În strânsă cooperare cu inginerii dumneavoastră de instrumentaţie şi proces, ne asigurăm că infrastructura hardware existentă este sigură, fiabilă şi evoluează o dată cu trecerea timpului.

Controlul Producţiei

De asemenea, la nivelul PLC & SCADA, vă ajutăm să vă adaptaţi şi să optimizaţi în permanenţă producţia.

Managementul Operaţiunilor Industriale

Companiile de producţie au nevoie de platforme software stabile, flexibile, eficiente, sigure, dar mai presus de toate uşor de utilizat.

IT Industrial

Profesioniştii noştri în domeniul IT industrial înţeleg nevoile dumneavoastră unice şi vă asigură o tranziţie uşoară la Industry 4.0



Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO