MAXIM / Asociatii

MAXIM / Asociatii
  • Nume: MAXIM / Asociatii
  • CUI: RO36117975
  • Domeniu de activitate: Legal / Tax
  • Produse şi servicii:
    servicii Juridice
Informații generale
  • Anul înființării: 2016
  • Management
    • Maxim Ioan Andrei Avocat Coordonator
    • Maxim Raluca Ioana Avocat Coordonator
  • Sediul central: Cluj-Napoca Str. Avram Iancu nr. 8 etaj 1, Cluj
  • Contact:
    Presă
    Andrei Ioan Maxim
    Andrei.maxim@maxim-asociatii.ro

    Relaţii cu publicul
    Ruxandra Borzas
    office@maxim-asociatii.ro
    +40 364 405 826
Linkurile companiei

Prezentarea companiei


Societatea noastră s-a înfiinţat în primăvara anului 2016, având sediul în principalul oraş al Transilvaniei. Această etapă a survenit natural, ca urmare a reunirii, încă din 2014, a experienţei şi practicii profesionale a avocaţilor noştri fondatori : Raluca Ioana Ivan şi Andrei Ioan Maxim.

Ce ne-a unit şi ne defineşte este pasiunea permanentă pentru profesie, ataşamentul faţă de clienţii noştri şi afacerile acestora, spiritul de echipă şi nevoia constantă de auto-depăşire. Am format şi atras astfel o echipă puternică de profesionişti, cu un background mixt: juridic, economic, audit şi fiscal.

Pentru reprezentarea cu succes a clienţilor noştri şi a nevoilor de business ale acestora, echipa noastra de avocaţi a fost şi este atent aleasă, pentru a îndeplini cele mai înalte standarde şi exigente profesionale. Ne dorim să fim nu doar un partener al clienţilor noştri, ci şi o şcoală de avocatură, în care formăm şi educăm noile generaţii de avocaţi care vor asista şi îndruma afacerile de mâine.

Viziunea noastră este să reprezentăm standardul pentru excelenţă în domeniul avocaturii de businesss din Transilvania.

Misiunea noastră este să înţelegem şi anticipăm nevoile de business, să oferim servicii juridice de înaltă calitate, orientate spre rezultat şi care să servească drept catalizator în toate aspectele creşterii şi dezvoltării afacerilor clienţilor noştri.

Valorile principale care ne ghidează activitatea sunt: autenticitate, convingerea că ideile sclipitoare te găsesc muncind, gândire strategică şi viziune de ansamblu, grijă pentru detalii şi creativitate. Cu toţii împărtăşim un crez al angajamentului deplin faţă de profesia noastră de avocaţi, faţă de clienţi şi afacerile acestora.

Toate aceste prinicipii comune sunt sintetizate în cadrul echipei MAXIM / Asociaţii.

Expertiza noastră şi serviciile pe care le oferim includ dar fără a se limita la următoarele domenii:

Litigii şi arbitraj

Litigiile reprezintă nucleul dur al activităţii noastre şi provocarea oricărui profesionist în activitatea desfăşurată. În acest domeniu, reprezentăm cu succes clienţii în toate fazele procesuale ale unui litigiu.

Insolvenţă

În procedurile necontencioase de insolvenţă, avem alături o echipa de practicieni în insolvenţă care ne asigură gestionarea în mod complet a tuturor aspectelor specifice acestor proceduri.

Piaţa de capital

Încă de la înfiinţare, societatea noastră a asistat în mod constant diverşi clienţi în activităţi specifice pieţei de capital.

Imobiliar şi Construcţii

Domeniul imobiliar şi construcţii implică din partea avocaţilor implicaţi multă inovaţie, rapiditate şi o abordare multi-disciplinară, elemente ce sunt în mod constant asigurate de echipa MAXIM/Asociaţii pentru clienţii de profil.

Energie şi Resurse Naturale

Practica de energie şi resurse naturale a presupus pentru avocaţii şi specialiştii din cadrul societăţii MAXIM /Asociaţii implicarea în proiecte diverse în domeniul energiei electrice, termice, petrolier şi gaze

Proprietate intelectuală

Domeniul proprietăţii intelectuale a constituit dintotdeauna o provocare pentru specialiştii dreptului privat, datorită particularităţilor pe care le aduce dreptului civil tradiţional.

Dreptul muncii

Dreptul muncii, în pofida unor reglementări normative mai reduse decât în alte ramuri de drept, prezintă foarte multe provocări în practica afacerilor clienţilor noştri.

Fiscalitate

În domeniul fiscal, conferim clienţilor noştri analiza problemelor apărute în materie de fiscalitate, cu identificarea unor soluţii care să asigure certitudine şi predictibilitate.

Societar şi afaceri

Domeniul societar este fundamentul şi viitorul oricărei companii, afaceri, tranzacţii sau investiţii. Arhitectura internă a oricărei societăţi şi organizaţii este un organism viu, mereu în transformare şi devenire.

Fuziuni şi achiziţii

MAXIM / Asociaţii asistă societăţile în derularea de achiziţii, fuziuni, respingerea achiziţiilor ostile, precum şi toate operaţiunile prealabile şi ulterioare acestor operatiuni.

Achiziţii publice

Legislaţia achiziţiilor publice prezintă o complexitate deosebită, care necesită, în multe situaţii, identificarea acelor principii generale aparţinând dreptului administrativ şi al contractelor publice, precum şi dreptului european.

IT şi Telecom

Industria IT şi Telecom aduce printre cele mai mari provocări unui avocat, datorate necesităţii adaptării instrumentelor juridice naţionale la afaceri construite şi dezvoltate în sisteme de drept străine.

Drept financiar bancar

Fie că oferim consiliere diferitelor Companii în relaţia cu instituţiile financiar-bancare, fie asistăm aceste Instituţii, suntem în mod constant implicaţi în Proiecte legate de domeniul financiar bancar.

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Andrei Ioan Maxim
Raluca Ioana Maxim

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO