Perutnina Romania SRL

Perutnina Romania SRL
  • Nume: Perutnina Romania SRL
  • CUI: RO22780942
  • Registrul comerțului: J08/3164/2007
  • Domeniu de activitate: COMERT CU RIDICATA AL CARNII SI PRODUSELOR DIN CARNE
  • Produse şi servicii:
    Produse premium din carne de pui şi curcan, mezeluri fără alergeni, coloranţi sau potenţiatori de arome, certificate HALAL.
Informații generale
  • Anul înființării: 2007
  • Management
    • Florin Catalin Lupu General Manager
  • Sediul central: Brasov, Bd. Grivitei, nr. A96, incinta Teo Logistic, etaj 1
  • Contact:
    Relaţii cu publicul
    Perutnina Romania
    rooffice@perutnina.eu
    40 786 49 PEPE (7373)

Prezentarea companiei


Perutnina România face parte din  grupul de firme Perutnina Ptuj, în acest moment cel mai important producător şi procesator de carne din Sud-Estul Europei.

Cu o experienţă de 115 ani, Perutnina Ptuj şi-a construit renumele de producător şi specialist în carne şi preparate din pui şi curcan prin: calitatea foarte bună a produselor şi un gust excelent, fără alergeni, fără coloranţi şi potenţiatori de gust, pentru a oferi consumatorilor o masă sănătoasă, gustoasă şi uşor de preparat.

Perutnina Ptuj este un grup internaţional bine organziat care deţine companii în Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia-Herţegovina, Austria, Macedonia şi România şi exportă produsele sale în peste 35 de ţări din Uniunea Europeană şi nu numai.

În 4 din aceste state grupul deţine sisteme integrate de producţie ce asigura trasabilitatea completă, de pe câmp - pe masă. 

Avantajele corporative ale sistemului integrat: terenuri agricole ce produc furaje prelucrate în morile proprii, de fiecare dată la calitatea dorită, astfel încât puii din crescătoriile Perutnina Ptuj să beneficieze permanent de cea mai bună hrană şi de condiţii optime de viaţă, cu acces afară, într-o manieră apropiată de cea naturală, de la ţară.

Controlul total asupra unităţilor de producţie, laboratoarelor bacteriologice, liniilor de prelucrare/ambalare şi investiţia Perutnina Ptuj în linii moderne de transport şi distribuţie cu sisteme frigorifice de ultima generaţie, alături de fapul că toate aceste etape sunt supuse unor standarde exigente de calitate şi igienă, garantează că produsele Perutnina sunt de fiecare dată desăvârşite.

În lumea dinamică şi în permanentă schimbare a domeniului alimentar, siguranţa şi calitatea constituie o preocupare globală. Perutnina Ptuj a înlăturat total riscul de a produce alimente nesigure,  implementând scheme de management şi standarde din ce în ce mai performante.  IFS ,BRC, GLOBALG.A.P.,ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, aplicate în toate etapele, atât de producţie cât şi distribuţie  împreună cu sistemul de control al punctelor critice HACCP, reduce posibilitatea de a avea produse inadecvate până la zero.

Perutnina România are sediul în Braşov şi este prezentă pe piaţă din 2007. Compania şi-a început activitatea prin comercializarea de carne congelată, astăzi având un portofoliu vast de produse preparate din pui şi curcan.

Perutnina este singurul producător prezent în piaţa din România care are în portofoliu produse fără GLUTEN  şi certificate HALAL (carnea HALAL este considerată cea mai curată carne, fără toxine datorită metodei de procesare. Preparatele certificate HALAL nu conţin porc/şorici sau emulsii de şorici).

Perutnina a creat şi prima gamă de mezeluri dedicată copiilor, sub brandul “Pepe recomandă”. Toate produsele din gama Pepe sunt 100% fără potenţiatori de gust, fără coloranţi, fără caragenan, fără soia, fără lactoză şi fără gluten.

Preparatele de pasăre Perutnina Ptuj nu sunt doar gustoase, uşor de pregătit şi potrivite pentru o gama diversificată de reţete, ele reprezintă şi o sursă naturală de vitamine, minerale, proteine şi grăsimi sănătoase.

 “Perfect Poultry” include Extra Parizer de pui, Crenvurşti de pui şi curcan de diferite calibre şi Pate cu ficat de pui.

“Slim&Fit” reprezintă o sursă de vitalitate ce se evidenţiază prin: conţinut scăzut de grăsime/cholesterol, mai puţină sare, puţine grăsimi saturate, cu un procentaj crescut de proteine.

“Pepe recomandă”, cu un design plăcut şi atractiv,  este prima gamă de mezeluri din România special creată pentru cei mai tineri , 100% fără gluten, fără lactoză, fără potenţiatori de aromă, fără coloranţi, fără arome artificiale şi fără alergeni.

Având în spate un deceniu de activitate, Perutnina România a atins în 2016 o cifra de afaceri de 20.805.598 lei (4.581.620 euro), iar în acest moment poate asigura livrări “just-în-time” pe întreg teritoriul ţării. Suntem prezenţi atât în modern trade (Auchan, Billa, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Mega Image, Metro, Profi, Cora, Real, Selgros, Supeco) cât şi în magazine din tradiţional şi HORECA.

În ultimii ani am reuşit să obţinem şi să menţinem o creştere de peste 20% de la un an la altul. Acest lucru remarcabil a fost posibil datorită faptului că suntem orientaţi către consumatorii şi partenerii noştri, că am venit mereu cu proiecte unice pentru România şi nu în ultimul rând că suntem o echipa harnică/muncitoare .

“Suntem mereu preocupaţi de cei care ne cumpără produsele şi încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor lor cu produse inovative şi să-i răsplătim cu  cea mai bună calitate (aşa a luat naştere brand-ul PEPE). Lucrăm constant la îmbunătăţirea relaţiilor comerciale cu partenerii noştri astfel încât să oferim cele mai bune servicii şi să avem aceeaşi viziune asupra business-ului. Nimic din toate aceste realizări nu ar fi fost posibile dacă nu aş fi avut alături de mine cea mai bună echipă, cu membrii care îşi propun şi realizează obiective provocatoare, eficienţi, implicaţi şi plini de entuziasm. Avem un mod de comunicare deschisă care ne ajută să tindem la o performanţă cât mai bună a organizaţiei.”

Lupu Florin-Cătălin, General Manager Perutnina România.

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Perutnina Ptuj 100%

Date financiare


An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2016 4.698.000 lei 20.805.598 lei - -

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO