S.C. BIO MANIA S.R.L.

S.C. BIO MANIA S.R.L.
 • Nume: S.C. BIO MANIA S.R.L.
 • CUI: RO 24102369
 • Registrul comerțului: J40/11170/2008
 • Domeniu de activitate: COMERT, IMPORT, DISTRIBUTIE
 • Produse şi servicii:
  Produse alimentare, produse ingrijire personala, cosmetic si detergeniti certificate ECO/BIO
Informații generale
 • Anul înființării: 2008
 • Management
  • Nicoleta Micu Director General
  • Daniel Micu Manager Marketing şi Vânzări
 • Sediul central: STR. SADULUI NR. 35, SECTOR 5, BUCURESTI, ROMANIA
 • Contact:
  Presă
  Daniel Micu
  dan.micu@biomania.ro

Prezentarea companiei


Despre BIO MANIA SRL

BIO MANIA este unul dintre cei mai importanţi importatori, distribuitori şi comercianţi pe piaţa produselor certificate Eco/Bio din România.

Lansat în decembrie 2008, pionier în comerţul online al produselor bio, biomania.ro este magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio - produse de bază bio (ulei, făină, zahăr), paste şi sosuri bio, fructe şi legume bio, cereale bio, lapte bio, alimente bio fără gluten, alimente dietetice, cosmetice bio, produse bio pentru curăţenia casei, produse bio pentru îngrijire personal şi mult apreciatele produse bio pentru copii (piureuri bio, biscuiţi bio fără zahăr, cosmetice bio).

Misiunea nostră este să satisfacem nevoile consumatorului pentru o alimentaţie şi un stil de viaţă sănătos, prin comercializarea celei mai mari game de produse bio. Biomania îşi asuma rolul de a educa consumatorul vis-a-vis de beneficiile unei alimentaţii bio, de a furniza date şi informatii despre un stil de viaţă sănătos şi totodată de a sprijini producătorii români de produse bio prin realizarea unui comerţ echitabil.

 

Certificari BIO MANIA SRL

Încă de la lansare, din 2008, BIO MANIA a obţinut în fiecare an certificarea pentru activitatea de comercializare a produselor bio. Această certificare garantează calitatea produsului BIO care trece prin toate etapele traseului producator - distribuitor - comerciant - consumator final.

Proces complex şi riguros, certificarea produselor bio, a aparut ca urmare a nevoii consumatorului de a primi garanţia calităţii produselor bio. Din respect pentru acesta, dar şi pentru a închide lanţul certificărilor produselor bio, am îndeplinit anual condiţiile riguroase impuse de organismele de certificare în domeniu, în cazul nostru AUSTRIA BIO GARANTIE, având codul RO-ECO-018.

Acest lucru garantează calitatea produsului care trece prin toate etapele traseului producător - consumator final. Aşa cum este important pentru producător să certifice materia primă, la fel de important este şi pentru comerciant ca produsele ecologice, înainte de a ajunge la consumatorul final, să fie depozitate şi transportate conform normelor legislative în vigoare.

 


Structură acționariat


Acționari Procent
Nicoleta Micu 100%

Date financiare


An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2021 1.000 lei 3.702.645 lei - 9
2020 1.000 lei 3.616.041 lei - 8
2019 1.000 lei 3.291.497 lei - 8
2018 1.000 lei 2.909.363 lei - 8

Sursa: Compania S.C. BIO MANIA S.R.L.