• Leu / EUR4.8831
 • Leu / GBP5.7936
 • Leu / USD4.8176

SARMIS CAPITAL PARTNERS S.R.L.

SARMIS CAPITAL PARTNERS S.R.L.
 • Nume: SARMIS CAPITAL PARTNERS S.R.L.
 • CUI: RO40397725
 • Registrul comerțului: J40/232/2019
 • Domeniu de activitate: Investitii
 • Produse şi servicii:
  SARMIS Capital este o firmă de private equity de top, axată pe investiţii în România şi în ţările învecinate, având ca misiune susţinerea antreprenorilor şi dezvoltarea afacerilor acestora.
Informații generale
 • Anul înființării:
 • Sediul central: Strada Biharia nr. 26, Biharia Office Building, etaj 6, Bucureşti 013981, România
 • Contact:
  Presă
  contact@sarmis-capital.com

  Relaţii cu publicul
  contact@sarmis-capital.com

Prezentarea companiei


SARMIS Capital este un fond independent de private equity înfiinţat în 2019, dedicat investiţiilor în România şi în ţările învecinate, ce are ca misiune susţinerea antreprenorilor din regiune şi dezvoltarea afacerilor acestora. SARMIS urmăreşte implicarea în companii antreprenoriale din sectoare diverse şi cu potenţial semnificativ de creştere, atât în mod organic, cât şi prin adăugarea altor achiziţii locale sau regionale.

 

SARMIS investeşte în general cel puţin €10 milioane per tranzacţie, în pachete majoritare de acţiuni ale companiilor de dimensiuni medii, cu scopul de a crea parteneriate cu fondatorii acestora pentru dezvoltarea accelerată a afacerilor. Pe parcursul timpului, SARMIS a devenit principalul partener al antreprenorilor locali, având abilitatea de a identifica şi de a concretiza tranzacţii prin colaborare directă cu aceştia, fără a participa la procese de licitaţie. Acest fapt îi garantează acces neîngrădit la cele mai bune surse de finanţare, precum si la cei mai buni consultanţi în materie de finanţe, impozite, aspecte juridice sau comerciale.

 

SARMIS adoptă o strategie a implicării şi eficienţei, cuplată cu abilităţi dovedite de consolidare şi de îmbunătăţire a performanţelor operaţionale şi financiare ale companiilor din portofoliu. Echipa colaborează îndeaproape cu fondatorii şi cu echipele de management, contribuind nu doar cu capital, ci şi cu experienţa semnificativă adunată de-a lungul timpului în celelalte afaceri în care a investit. Echipa are o experienţă solidă în a aplica cele mai bune practici de guvernanţă corporativă şi politici ESG, suplimentată de o reţea extinsă de experţi, lideri în diverse domenii. Printre partenerii investiţionali ai fondului se regăsesc unele dintre cele mai prestigioase instituţii financiare din lume.

 

Partenerii fondatori ai companiei au peste 70 de ani de experienţă colectivă în tranzacţii, dintre care aproximativ 50 de ani activi în pieţele din România şi din ţările învecinate. Membrii echipei au investit deja peste €200 milioane în 15 tranzacţii în România şi au obţinut finanţări de peste €250 milioane de la bănci locale pentru achiziţii şi structurări de capital în companiile din portofoliu. De asemenea, au alocat peste €3.5 miliarde la nivel internaţional în domeniul private equity şi au oferit consultanţă atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători, în peste 50 de tranzacţii cu o valoare totală de peste €25 miliarde. 

 Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8831
Diferență: -0,1595
Ieri: 4.8909
Azi: 4.8176
Diferență: 1,53
Ieri: 4.7450
Azi: 5.7936
Diferență: 0,416
Ieri: 5.7696
Azi: 5.0705
Diferență: 0,6451
Ieri: 5.0380