VELUX România SRL

VELUX România SRL
  • Nume: VELUX România SRL
  • CUI: RO9434380
  • Registrul comerțului: J08/1287/1997
  • Domeniu de activitate: Comerţ cu amănuntul nespecificat CAEN 4690
  • Produse şi servicii:
    Comercializare ferestre de mansardă şi accesorii. Programul de produse include atât ferestre de mansardă, cât şi o gamă complexă de rulouri decorative şi parasolare, rolete exterioare, tuneluri solare, ferestre pentru acoperiş terasă, ferestre cu funcţii speciale (ieşiri pe acoperiş, ferestre pentru evacuarea fumului) şi soluţii automatizate. Pentru muncă, pentru studiu. Pentru joacă şi pentru locuire.
Informații generale
  • Anul înființării: 1997
  • Management
    • Noemi Ritea General Manager
  • Contact:
    Relaţii cu publicul
    distribuitor@velux.com

Prezentarea companiei


Povestea VELUX: de la podul întunecat, la spaţiul locuibil

Totul a început în 1941 când tânărul inginer Villum Kann Rasmussen şi-a înfiinţat propria companie V. Kann Rasmussen & Co în Copenhaga, Danemarca. Viziunea sa a fost aceea "de a face o fereastră de mansardă care să fie la fel de bună ca cea mai bună fereastră verticală". Astfel, V.K. Rasmussen îşi propunea acum mai bine de 75 de ani să transforme podurile întunecate în spaţii locuibile de calitate, cu lumină naturală şi aer proaspăt. A dezvoltat o fereastră care urma să transforme mansardele întunecate ale perioadei postbelice în spaţii luminoase de locuit. Încă din 1942, Villum Kann Rasmussen a dat un nume acestor ferestre foarte speciale, care a subliniat avantajele lor cheie: "VE" – prescurtarea pentru ventilaţie şi 'LUX' – denumirea latină pentru lumină.

De atunci şi până în prezent, grupul VELUX a ajuns să fie recunoscut în toată lumea deoarece a revoluţionat conceptul de fereastră de mansardă, dar şi pentru inovaţiile sale în domeniu şi abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate care definesc standardele industriei.

Lumină naturală şi aer proaspăt pentru podurile din România

VELUX România este prezentă pe piaţă din anul 1997 şi oferă clienţilor săi, pe lângă produse de calitate, un întreg pachet de servicii, printre care şi consultanţă gratuită pentru alegerea soluţiei optime fiecărui spaţiu de sub acoperişul înclinat sau terasă. Fie că vorbim de spaţiul îngust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi sau de o casă părăsită, salvată de la demolare, orice spaţiu se poate reinventa la nesfârşit, iar lumina naturală şi designul se pun în valoare reciproc.

Cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX, se poate crea la interior un spaţiu minunat, unde lumina pătrunde uşor şi devine un important element de design.

De peste 75 de ani, Grupul VELUX are o prezenţă globală, având companii de vânzări şi fabrici în 40 de ţări, în care lucrează aproximativ 9 500 de angajaţi. Grupul VELUX este deţinut de VKR Holding, o companie cu răspundere limitată care aparţine fundaţiilor şi familiei.


Structură acționariat


Acționari Procent
VELUX A/S 100%

Sursa: Compania

AFACERI DE LA ZERO