ZF 15 ani

Mişu Negriţoiu, ING Bank: ZF, un exemplu de optimism, curaj şi respect de sine

Mişu Negriţoiu, ING Bank: ZF, un exemplu de optimism,...

Autor: Misu Negritoiu

13.11.2013, 10:16 577

Mişu Negriţoiu, chairman al ING Bank România, spune că de-a lungul celor 15 ani, ZF a fost un exemplu de optimism, profesionalism, curajÊ şi respect de sine.

"A ales să scrie cu încredere în societatea românească şi în antreprenorii ei şi a înţeles că un jurnalism responsabil şi un mediu de business de calitate pot pune lucrurile în mişcare“. 

„Se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Şi cred că este adevărat. Pentru că un start bun înseamnă o cursă bună. Iar ZF oferă premisele unei curse reuşite. Şi în dimineţile care contează, informaţia corectă este cel mai valoros „bun“ pe care îl poţi avea. Am aplaudat în fiecare zi faptul că ZF a înţeles acest lucru: că jurnalismul este responsabil (sau are puterea de a influenţa) o decizie de business, un om de afaceri sau chiar întregul mediu de business. A inţeles că are această putere (şi această responsabilitate) şi a ales să facă un „jurnalism constructiv“, implicat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO