ZF 15 minute cu un antreprenor

ZF 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR. David Canta, acţionar la Avison Young România şi proprietarul spaţiilor de coworking Commons: Am semnat cinci contracte de închiriere pe industrial în ultimele luni. Dacă ar fi să cumpăr acum o proprietate, aş prefera să iau hala unui retailer, în loc de showroomul lui

15.07.2020, 18:55 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Avison Young se ocupă de închirieri de birouri şi spaţii industriale, investiţii, evaluări, facility şi property management.

Compania de consultanţă imo­biliară Avison Young România a încheiat cinci contracte de închi­riere în perioada de pandemie, toate în sectorul industrial, cel mai efervescent în ultimele luni.

„În zona spaţiilor industriale şi logis­tice a fost foarte multă activitate din mar­tie încoace. În timpul carantinei, am sem­nat cinci contracte de închiriere, în vestul Bucureştiului, pe autostrada A1, în Ştefăneşti, în Chitila. Industrialul stă cel mai bine din toate sectoarele imobiliare. Este o piaţă bună. Dacă ar fi să cumpăr acum o proprietate, aş prefera să iau hala unui retailer, în loc de showroomul lui, deoarece e-commerce-ul câştigă teren în de­trimentul retailului tradiţional“, a spus David Canta, acţionar al firmei de con­sul­tan­ţă imobiliară Avison Young România, la emi­siunea online ZF 15 minute cu un antre­pre­nor. Pe piaţa locală, compania cu origini în Canada este prezentă de trei ani şi a adunat, în acest timp, o echipă formată din 70 de oameni. Avison Young se ocupă de închirieri de birouri şi spaţii indus­tria­le, investiţii, evaluări, facility şi property mana­ge­ment.

Un Demers Ziarul Financiar cu susținerea ZF 15 minute cu un antreprenor
ZF 15 minute cu un antreprenor