ZF 24 de ani

Daniela Micuşan, director general al companiei Majorel România, despre anul 2021

23.11.2022, 11:44

2021 a fost anul în care am realizat triplarea veniturilor în plină criză pandemică, angajând 900 de oameni care să lucreze de acasă pentru un client nou. În ceea ce priveşte parcursul personal, cariera mi-a fost la o răscruce de drumuri, deoarece am avut de făcut o alegere dificilă: de a lua concediu creştere copil pentru fetiţa mea sau de a continua munca alături de echipă, care avea nevoie de mine. Am avut norocul să am parte de oameni care m-au sprijinit cu adevărat în această nouă călătorie, aşadar, atât familia cât şi colegii mi-au uşurat decizia de a mă întoarce, la doar două luni după naştere, înapoi în câmpul muncii.

Ca lecţie de management, am reuşit să consolidez echipa şi să integrez eficient noi membri, care au dat dovadă de excelenţă, creând noi procese în companie menite să ajute la toate nivelurile. Am învăţat să ţin un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, lucru care nu a fost simplu, dar care a fost absolut necesar.

Dacă experienţa s-ar repeta, aş încerca să creez condiţii de telemuncă şi hibrid mult înainte de contextul pandemic, acesta fiind şi un vot de încredere pentru angajaţii companiei Majorel, pe care clienţii noştri l-au acceptat şi îmbrăţişat datorită unor rezultate de business deosebite.

Anii de dezvoltare personală au fost cei care mi-au marcat parcursul profesional şi-am învăţat pe propria piele cum
skill-urile se pot învăţa, atitudinea în schimb nu se poate. Aşadar, o atitudine bună împreună cu dorinţa de a învăţa par a fi lozul câştigător în orice incursiune profesională/personală. În 2021 m-am gândit mult şi la sentimentul de gratitudine, datorită oamenilor care mereu m-au încurajat ca şi mentori, lideri dar şi la nivel uman, să depăşesc unele lipsuri ale erei comuniste din copilărie şi să am încredere că viitorul rezervă lucruri măreţe şi minunate.

2021 a fost pentru mine despre adaptare, empatie şi putere.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022