ZF 24 de ani

Dr. Florinela Cîrstina, Director General Medicover România, despre anul 2020

23.11.2022, 09:17

La mulţi ani, Ziarul Financiar!

Pentru a ajunge lider uneori e suficientă simpla capacitate de a observa şi valorifica o oportunitate, un context favorabil. Însă pentru a rămâne lider e nevoie de viziune, expertiză şi adaptabilitate, de capacitatea de a te reinventa, de a învăţa. Ziarul Financiar a fost şi este, fără îndoială, cea mai importantă publicaţie de business din România, tocmai pentru că dispune de aceste calităţi.

O perioadă în care aceste valori au făcut diferenţa a fost anul 2020, anul pandemiei. 

2020 a fost pentru Medicover an de referinţă pentru că ne-a determinat să regândim unele procese operaţionale, să accelerăm digitalizarea serviciilor medicale, să lansăm produse şi soluţii inovatoare pentru a fi cât mai aproape de pacienţii noştri. Mă refer aici la serviciul de asistenţă medicală la domiciliu şi soluţiile de telemedicină.

Profesional, 2020 mi-a oferit posibilitatea de a-mi valorifica experienţa în organizarea şi dotarea echipelor medicale pentru a rezolva cât mai bine situaţiile cu multiple provocări. Prin măsurile de siguranţă sanitară strict respectate, Medicover a fost pentru mult timp organizaţie Covid-free.

e asemenea, 2020 a adus împreună eforturile mediului privat şi ale sistemului public în domeniul serviciilor medicale pentru o mai bună protejare a populaţiei. Investiţiile pe care le-am făcut în anii anteriori s-au dovedit esenţiale pentru activitatea de testare şi îngrijire medicală. Spitalul Pelican, de exemplu, a fost acreditat ca spital de nivel I Covid, putând trata astfel pacienţi cu cele mai severe forme de coronavirus. 

Pentru manageri, 2020 a fost un an al unei maturizări accelerate. Misiunea noastră a devenit şi mai acută şi ne-am îndeplinit-o cu permanentă disponibilitate pentru pacient. Ceea ce a unit eforturile managerilor medicali în 2020 a fost preocuparea pentru binele celor din jur. 

Medicover şi-a început activitatea în România cu trei ani înainte de apariţia Ziarului Financiar. Am crescut citind editoriale şi articolele publicate, ba chiar avem în echipa de management colegi care şi-au început cariera în redacţia Ziarul Financiar, unde au acumulat cunoştinţe, deprinderi şi pasiune pentru calitate în ceea ce fac.

Medicover, la fel ca Ziarul Financiar, lasă în urmă ani frumoşi, dar sunt convinsă, că ani mai buni aşteaptă să vină. 

În toţi aceşti ani, Ziarul Financiar a reuşit, în ciuda obstacolelor, să rămână alături de mediul de business printr-o reinventare a producţiilor jurnalistice, de la apreciatul interviu susţinut pe platforme de videoconferinţe, până la evenimente organizate 100% online, cu impact pentru mediul de business.

Din iniţiativele ZF din 2020, am apreciat mult proiectul editorial #zftrebuiesarepornimbusinessul pentru energia şi curajul pe care le-a transmis în mediul de business, într-o perioadă dominată de teamă şi nesiguranţă.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022