ZF 24 de ani

Dragoş Sîrbu, CEO al Flanco, despre anul 2006

17.11.2022, 18:28

Mulţumesc Ziarului Financiar pentru oportunitatea unui moment de reflecţie asupra trecutului, în aceste zile în care presiunea evenimentelor ce se pravălesc peste noi şi nevoia de a le înţelege ne lasă destul de puţin timp pentru aşa ceva. M-aş referi, mai degrabă la anii 2005-2006, când începe „legătura” mea cu Ziarul Financiar, legătura fiind accea că am început să vă citesc.

Au trecut de atunci 17 ani de istorie comună, perioadă în care Ziarul Financiar m-a ajutat să mă dezvolt, să înţeleg ce se întâmplă în jur pe plan intern şi peste graniţe, dar mai ales să înţeleg mai bine trendul de modernizare în care a intrat România după aderarea la Uniunea Europeană şi toate schimbările aferente produse de la acel moment de timp. Au trecut anii, cu experienţe profunde pentru amândoi, revoluţia internetului, ani profesionali excepţionali, dar şi crize în diverse forme şi perioade.

Aţi fost borna mea de stabilitate în toată această perioadă, o prezenţă continuă în rutina mea zilnică.

Îmi place să cred că ne-am maturizat împreună şi că, pe măsură ce îmbătrânim amândoi, suntem ca vinul, din ce în ce mai buni.

 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022