ZF 24 de ani

Răzvan Predica, country manager al Affidea România, despre anul 2022

23.11.2022, 20:18

Anul 2022 reprezintă o perioadă importantă pentru Affidea România şi, implicit, pentru evoluţia carierei mele. Este un an al provocărilor cauzate de instabilitatea geopolitică, financiară, dar şi cu o nouă paradigmă a domeniului medical internaţional şi local. Toate acestea ne determină să derulăm toate procesele de business mult mai rapid, să luăm decizii într-un timp scurt, având permanent în vedere interesul şi nevoia pacientului, păstrarea standardelor de excelenţă a serviciilor, dar şi continuarea trendului ascendent al businessului.

Să nu uităm că Affidea România este singurul furnizor medical local, parte a unui grup internaţional de elită. Grupul internaţional Affidea este lider european de servicii avansate de diagnosticare imagistică, ambulatoriu şi tratament al cancerului. Astăzi, operează în
327 de centre din 15 ţări, furnizând servicii medicale de înaltă calitate pentru aproape 12 milioane de pacienţi în fiecare an. Când compania pe care o conduci face parte dintr-un grup cu asemenea o expertiză, toate procesele de business trebuie realizate impecabil.

Anul 2022 poate fi caracterizat ca un an dinamic pentru Affidea, cu foarte multe proiecte ale căror rezultate sunt deosebite, de altfel toate obiectivele stabilite la începutul anului au fost îndeplinite, unele cu realizări peste nivelul estimat iniţial. Cea mai elocventă şi succintă caracterizare: Next Level.

Next Level în ceea ce priveşte businessul: creşterea numărului de centre de la 36 la 39, prin achiziţia a trei unităţi în Deva, Alba Iulia şi Cluj-Napoca, extinderea serviciilor Call Center-ului naţional, upgradarea flotei de echipamente medicale (Affidea deţine cea mai nouă şi ultraperformantă flotă de echipamente de imagistică medicală din Europa), crearea şi derularea de ample campanii de informare şi conştientizare a publicului privind importanţa prevenţiei medicale, implementarea de noi formule de facilitare a accesului către serviciile noastre tuturor persoanelor.

De asemenea, putem vorbi de Next Level şi în ceea ce priveşte cariera mea, datorită diversităţii şi multitudinii proiectelor derulate simultan.

Aş spune că mi-am perfecţionat atenţia la detalii, la fluxuri şi procese de business, păstrând o permanentă comunicare cu membrii echipei astfel încât să modific concepţia că lucrurile trebuie să fie perfecte, rolul nostru este să găsim acele idei prin care să venim în întâmpinarea nevoilor pacientului şi apoi sa le perfecţionăm.

Fiecare zi de activitate înseamnă o nouă experienţă,  un nou challenge pentru a face lucrurile mai bine, mai rapid, pentru a oferi o experienţă la cele mai înalte standarde pacienţilor. Mă bucur să am alături de mine o echipă de profesionişti, care pun pasiune în tot ce construim şi, la fel ca şi mine, doresc să-şi îmbunătăţească permanent performanţele.

 


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022