ZF 24 de ani

Tanja Blatnik, CEO al Euroins, despre anul 2007

18.11.2022, 00:03

Pe data de 24 octombrie 2007, Ziarul Financiar titra într-un articol că Asitrans (Asigurare) îşi schimbă numele în EUROINS (Asigurare).

Se împlinesc 15 ani de când EUROINS şi-a început parcursul în România – de la o companie mică privată cu doar o duzină de angajaţi la acea vreme, până la cel mai mare asigurător, liderul pieţei româneşti din prezent. Fie că vorbim de cei 15 ani de existenţă a numelui Euroins pe piaţa din România, fie de cei 24 de ani de existenţă a Ziarului Financiar, timpul este cel mai bun evaluator al performanţelor unei companii şi al eforturilor pe care o echipă le depune pentru a-şi atinge obiectivele.

Este un privilegiu să devin parte din echipa Euroins, mai ales în momentul actual al călătoriei, când compania trece prin unele transformări importante. Purtăm o mare responsabilitate în mediul economic solicitant şi imprevizibil de astăzi, dar în acelaşi timp vorbim de o frumuseţe aparte asupra asigurărilor şi urmărim viziunea noastră pe termen lung de a deveni un partener puternic şi inovator pentru fiecare român în ceea ce priveşte protecţia.

Cred că doar o înţelegere profundă a companiei, a angajaţilor săi, a mediului de afaceri local, şi mai ales înţelegerea profundă a convingerilor şi valorilor clienţilor ne pot oferi posibilităţi şi cunoştinţe pentru a realiza schimbări de lungă durată. Doar cei mai implicaţi, rezistenţi şi deschişi la nou pot aduce pe piaţă servicii, produse şi modele de afaceri inovatoare şi durabile pe o perioadă atât de lungă de timp. EUROINS este cu siguranţă unul dintre ei. La fel şi ZF.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022