ZF 24 de ani

Urmează Gala ZF 24 de ani joi, 24 noiembrie. Pandemia a mutat aniversarea ZF din offline în online şi în sistemul hibrid. Cum au arătat galele mediate de tehnologie?

18.11.2022, 17:00 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Peste 50.000 de vizualizări a adunat doar pe pagina de Facebook gala de anul trecut, care a marcat 23 de ani de existenţă a Ziarului Financiar Echipa tehnică, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au unit forţele pentru circa patru ore de transmisiune live l În 2022, gala ZF revine în format fizic.

De la evenimente care ajunseseră să adune, anual, peste 600 de invitaţi, Ziarul Financiar s-a văzut, în 2020, în situaţia de a transpune totul în mediul online, lăsând goale sălile care altădată fremătau. Profitând de context, gala ZF din 2020 a avut ca temă centrală evoluţia expaţilor români peste hotare, astfel că dialogul cu ei a fost mai simplu de stabilit prin intermediul aplicaţiilor de comunicare. Doar cu jurnaliştii ZF şi echipa tehnică, evenimentul care a marcat împlinirea a 22 de ani de existenţă a publicaţiei s-a derulat exclusiv în mediul online.

Anul următor, 2021, a venit cu o relaxare a restricţiilor, astfel că o parte din interacţiuni au fost reluate, însă în continuare cei care erau obişnuiţi cu întâlnirile fizice prilejuite de gala ZF au urmărit pe site-ul şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar premierea celor mai valoroase zece companii şi bănci din România, precum şi o ediţie specială care a precedat gala. Jurnaliştii ZF au vorbit despre experienţele lor din redacţie, despre provocări şi scopuri pe care încă nu le-au atins, rezumând fiecare anii petrecuţi până acum în cadrul publicaţiei de business.

O echipă formată din peste 50 de oameni a lucrat pentru ca evenimentul anual al Ziarului Financiar să poată fi transmis live, pe canalele online, către urmăritori. Peste 50.000 de vizualizări a adunat doar pe pagina de Facebook gala de anul trecut, care a marcat 23 de ani de existenţă a Ziarului Financiar. Echipa tehnică, departamentul de organizare de evenimente, jurnaliştii ZF şi-au unit forţele pentru circa patru ore de transmisiune live şi au lucrat la unison, în regie şi pe scenă, pentru a realiza cea de-a doua gală ZF în format hibrid, în condiţii de pandemie.

În 2022, gala ZF revine în format fizic şi va avea loc pe 24 noiembrie. Aceasta va fi a 19-a gală a Ziarului Financiar şi, ca în fiecare an, cel mai important eveniment de business din România. Evenimentul aniversar este şi ocazia cu care, an, de an, Ziarul Financiar lansează catalogul celor mai valoroase companii din România.

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022