ZF 24 de ani

Vanya Panayotova, general manager L’Oréal România & Adria-Balkans, despre anul 2020

22.11.2022, 18:00

 

Din motive independente de pandemie, 2020 este anul care mi-a marcat puternic cariera de până acum. Este anul în care la L'Oréal am decis să accelerăm şi să dezvoltăm ambiţiile noastre de sustenabilitate, lansând unul dintre cele mai importante programe de responsabilitate socială. Iniţiativa L'Oréal For the Future are obiective măsurabile, concrete, fiind un plan de acţiune complex şi un program de transformare fundamentală, pentru următorii 10 ani.

L'Oréal For the Future este un proiect extrem de important pentru cariera mea de lider, deoarece a schimbat cu adevărat modul în care luăm decizii de business, având în vedere perspectiva sustenabilităţii - o direcţie care nu este întotdeauna cea mai uşoară ori cea mai accesibilă, însă cu siguranţă cea mai corectă.

Mai mult, ceea ce mă face să am toată încrederea că vom avea un impact asupra mediului înconjurător şi a comunităţilor locale este chiar strategia bazată nu numai pe acţiunile noastre directe, dar şi pe implicarea întregului nostru ecosistem de afaceri. Aici, doresc să îţi mulţumesc ţie, ZF, pentru încrederea acordată şi pentru că ne-ai provocat mereu să răspundem celor mai presante nevoi ale businessului românesc.


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022