ZF 24

10 dintre cele mai delicioase mic dejunuri. Galerie FOTO

Café Central, Vienna Deşi a primit mulţi turişti pe parcursul celor 137 de ani de existenţă, precum şi personalităţi precum Lenin, Trotsky şi Freud, cafeneaua din majesticul Palat Ferstel este cel bine cunoscută printre pasionaţii de patiserie pentru cel mai pufos ştrudel din oraş.

Vedeţi aici micuri dejun delicioase

Autor: Ştefan Stan

07.04.2013, 02:41 2935

Biscuiţi cu şuncă şi sirop de arţar, alune învelite în ciocolată, un număr generos de ouă. Este vreo masă mai satisfăcătoare decât micul dejun?

Indiferent de locul unde te trezeşti, un mic dejun bun te va înveseli, te va întări pentru ziua care urmează şi, daca eşti turist, iti va da o idee despre cum este viaţa de zi cu zi în locul pe care îl vizitezi.

Business Insider a făcut o listă cu mic dejunuri memorabile pe care le puteţi mânca în diferite părţi ale lumii, precum o cafenea din Londra, inspirată de Orientul Mijlociu, unde bucăţi de pâine coaptă sunt servite alături de ziarul de dimineaţă, sau o piaţă de peşte din Tokyo unde persoanele matinale pot experimenta cel mai proaspăt sushi.

Locurile nu au fost alese doar pentru mâncarea extraordinară, ci şi pentru că sunt parte din cultura gastronomică a oraşelor. Aşa că nu vă mulţumiţi doar cu mâncarea din hotel, gustările propuse merită cu siguranţă o excursie în oraş.
 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO