ZF 24

10 ponturi pentru iPad 2

10 de sfaturi şi trucuri pentru iPad 2

Autor: Ştefan Vrabie

16.03.2011, 17:08 288

Noul vostru iPad 2 s-ar putea să nu fie la felde plin de funcţii, sau la fel de complicat ca un computer, darexistă o mulţime de trucuri pentru a economisi timpul sau pentru avă uşura munca, ascunse în iPad 2 ce aşteaptă să fie folosite. Iată câteva dincele mai folositoare sfaturi, oferite de site-ul PCWorld şi pentru căiPad-ul rulează pe acelaşi sistem de operare ca şi iPhone-ul, veţi găsi că multedin ele merg şi pe acest dispozitiv.

Descărcaţi gratuit ghidul de utilizare iPad:produsele Apple nu vin cu un ghid mare printat, dar le puteţi găsiîn format PDF pe site-ul Apple.

Utilizaţi comutatorul de pe margine: puteţifolosi acel mic buton fie pentru a activa sau dezactiva alerteleaudio (acest lucru nu afectează playback-ul video/audio), fiepentru a bloca orientare ecranului pe portret sau peisaj. Puteţiseta ce funcţie doriţi să o aibă comutatorul, intrând înConfigurări, General.

Apple creşte pe bursă cufiecare client care stă la coadă pentru un iPad2

Multitasking în iOS: prin apăsarea rapidă dedouă ori a butonului Home, se va afişa o listă cu aplicaţiile carerulează în continuare. Cu o simplă mişcare a degetului pe bara demultitasking în stânga sau dreapta, puteţi avea acces rapid labutoanele de control audio/video, la o scurtătură spre aplicaţiaiTunes sau la controalele de volum.

Măriţi viteza de scriere a mesajelor: pentru anu căuta să puneţi punct de fiecare dată după o propozitie, puteţiapăsa rapid de două ori space.

Securizaţi-vă salvarea datelor: puteţi săcriptaţi datele salvate de pe iPad în iTunes. În programul iTunes,selectaţi Rezumat (Summary) şi bifaţi Encrypt iPad backup dinrubrica Opţiuni.

Debut fulminant pentru iPad 2:un milion de exemplare vândute

Împiedicaţi sincornizarea automată: dacă vreţisă conectaţi tableta la computer fără a mai face sincronizareţineţi apăsată tasta Shift în iTunes când conectaţi cablul la iPad.Alternativ, mai puteţi întrerupe sincronizarea în condiţii desiguranţă, prin glisarea butonului de deblocare.

Activaţi/dezactivaţi datele roaming: pentruiPad-urile cu conexiune 3G se poate activa sau dezactiva funcţia dedate roaming cu ajutorul butonului din Configurări, DateCelulare.

Setaţi iPad-ul să şteargă automat datele: încazul unui furt puteţi seta iPad-ul să şteargă toate datele şiinformaţiile după introducerea nereuşită a parolei de 10 ori, cuopţiunea Ştergeţi Date din Configurări, General, Cod Blocare.

Lansarea iPad 2 în Japoniaamânată

Trimiteţi E-mail cu fotografii: cel mai simplumod de a trimite un e-mail de pe iPad este să deschideţi aplicaţiaCameră, selectaţi o poză, apăsaţi butonul din colţul din dreaptasus şi alegeţi Email Photo pentru a trimite.

Schimbaţi semnătura de la e-mail: puteţi faceasta din Configurări, Mail-Contacte-Calendare, Semnătură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO