ZF 24

100 de internshipuri in strainatate pentru studentii romani la economie

15.02.2010, 17:58 243

Studentii romani, masteranzii sau tinerii absolventi defacultati cu profil economic sau de limbi straine se pot inscriepana pe 28 februarie la un program derulat de AIESEC Romania, princare se ofera aproximativ 100 de programe de internship platite inGermania, Turcia, India si China. Asociatia Internationala aStudentilor in Stiinte Economice si Comerciale (AIESEC) este oorganizatie de tineri cu o vechime de 19 ani pe piata locala,prezenta in 13 orase.

Cei selectati vor lucra pentru perioade cuprinse intre 6 si 12 luniin companii multinationale din Germania, Turcia sau India, indomenii precum marketing, management, finante sau administrareaafacerilor. De asemenea, o parte din castigatorii programelor potpreda limba engleza elevilor de liceu din China. Toateinternshipurile sunt platite, iar studentii isi pot acoperi dinsalarii cheltuielile de cazare, masa si transport. Pentruparticiparea la program, candidatii trebuie sa completeze online unformular pe site-ul AIESEC pana la finele acestei luni. AIESEC esteo organizatie intrenationale cu 35.000 de membri in 107 tari si areo vechime de 61 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO