ZF 24

13 motive pentru care noul iPhone te va lăsa fără cuvinte. VIDEO

24.02.2017, 13:53 762

Nu trec prea multe zile fără noi zvonuri despre următorul iPhone, de data aceasta detaliile fiind publicate de către analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care de obicei comentează pe baza surselor sale apropiate de proiectele Apple. Acesta susţine că iPhone 8 (sau iPhone X, cum mai este numit de alte surse) sugerează că nul model va beneficia de un ecran mai mare, însă va fi destul de compact în design. De asemenea, butonul home va fi înlocuit cu o suprafaţă tactilă, care va face parte din ecran.

Conform informaţiilor dezvăluite de Kuo, noul iPhone 8 va fi realizat în jurul unui display OLED de 5,8” fără margini pe laterale. Astfel, telefonul va putea fi chiar mai mic decât iPhone 6 şi 7 în varianta standard, în ciuda diagonalei display-ului cu mult mai mare. Se pare însă că nu toată suprafaţa display-ului va putea fi folosită de către aplicaţii. În partea de jos, iOS va primi o zonă pentru butoane virtuale numită „function area”. Aici va fi regăsită funcţionalitatea butonului Home şi probabil că vor fi implementate noi metode de control pentru funcţii ale aplicaţiilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO