ZF 24

17 răniţi, după furtuna din Bucureşti, O persoană este în comă

17 răniţi, după furtuna din Bucureşti, O persoană...

Autor: Andrei Dumitrescu, Elvira Gheorghita

23.05.2013, 17:36 3059

Cel puţin 17 persoane au fost rănite în urma furtunii de joi după-amiază din Capitală, una dintre acestea fiind în comă după prăbuşirea unui cort în zona Baba Novac, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI).

Persoana în comă a fost dusă la Spitalul "Sf. Pantelimon", alte două persoane rănite la cortul târgului de haine din sectorul 3 fiind transportate, de asemenea, la spital.

La Piaţa Constituţiei, alte două persoane au fost rănite după ce vântul a smuls gradene şi panouri. Cei doi răniţi ar putea fi transportaţi la Spitalul Universitar, au mai declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii SABI.

Trei maşini au fost distruse, de un copac doborât de furtună pe strada Preciziei din sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Sursele citate au precizat că, în urma furtunii, echipajele ISU au intervenit după ce un copac s-a prăbuşit peste trei autoturisme, pe bulevardul Preciziei, iar pe Şoseaua Antiaeriană au fost smulse de vânt mai multe cabluri electrice.

Dispeceratul 112 este suprasolicitat la ora transmiterii acestei ştiri, înregistrându-se numeroase apeluri lăsate în aşteptare.

Meteorologii au emis joi o avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelie în Capitală, valabilă de la ora 15.45 până la ora 16.20.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO