ZF 24

300 de manifestanti anti-Geoana s-au strans in Piata Universitatii

01.12.2009, 17:45 19

Aproximativ 300 de manifestanti anti-Geoana s-au strans astaziin zona Piata Universitatii, ca replica la spray-urile paralizantefolosite astazi de fortele de ordine, la Timisoara, pentrulinistirea unor grupari anti-PSD.

Mai devreme, la Timisoara, dupa discursurile sustinute deliderul PNL, Crin Antonescu, candidatul PSD la Presedintie, MirceaGeoana, si primarul Timisoarei, Gheorghe Ciudandu, pe o scena dincladirea Operei din Timisoara, manifestantii anti-PSD care au mersla mitingul formatiunii s-au imbrancit cu jandarmii incercand saforteze cordonul de protectie format de acestia intre cele douagrupari, oamenii de ordine fiind nevoiti sa foloseasca spray-urilacrimogene pentru a calma spiritele.

Pe site-urile de socializare de tip Facebook sau Twitter,oamenii au fost chemati sa participe la un miting de solidaritatecu manifestantii anti-geoana, in Piata Universitatii, incepand cuora 18:00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO