ZF 24

60 de politisti au lucrat la prinderea lui Bahaian, unul fiind ranit in incercarea de a-l opri

17.01.2010, 12:39 100

La prinderea lui Sergiu Bahaian - cel care ar fi ordonatasasinarea a cel putin patru persoane care au muncit pentru el - aulucrat 60 de politisti, un ofiter de la Crima Organizata fiindranit in incercarea de a-l opri pe acuzat, cand s-au tras si focuride arma, informeaza Mediafax.

Ofiterului i-a fost fracturata o mana cand masina sa a fostlovita de cea in care se afla Sergiu Bahaian.

In actiunea de a-l opri pe Bahaian, politistii au tras un foc inplan vertical si unul intr-un cauciuc al masinii cu care se deplasaacesta.
Sergiu Bahaian si un complice al sau, Eduard Marculescu, au fostretinut, vineri seara. Tot vineri au fost retinuti alti doicomplici ia lui Bahaian.

Fostul patron al societatii Sabina Product si patron al clubuluiGloria Buzau, Sergiu Bahaian, - cel care a declansat unul din celemai mari scandaluri financiare din Romania in 1995 - era cautatpentru o frauda de doua milioane de euro, in urma unor operatiunicomerciale, emitand file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, innumele unor societati fictive.

Sambata, politisti din cadrul Directiei de Combatere aCriminalitatii Organizate, BCCO Bucuresti si BCCO Constanta, subcoordonarea procurorilor DIICOT Serviciul Teritorial Bucuresti siBirourile Teritoriale Constanta si Ialomita, au reusitdestructurarea grupului criminal organizat de anvergura format dinpeste zece persoane si coordonat de Sergiu Bahaian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO