ZF 24

8 obiceiuri care te vor face să trăieşti mai mult!

8 obiceiuri care te vor face să trăieşti mai mult!

Autor: Iulia Pocol

02.12.2014, 11:41 851

Cu toţii ne dorim să fim “forever young”. Căutăm cele mai scumpe, extravagante şi inedite tratamente şi metode prin care să rămânem tineri, am vrea să dăm timpul cu totul înapoi, ne-am dori să rămânem mereu tineri, frumoşi, fără urmă de rid sau de trecere a anilor.

Dacă ţi-aş spune că există o modalitate prin care să faci asta? Să te simţi tânără mereu, să fii în formă şi, mai ales, să trăieşti mai mult?


Nu, nu e vorba de vreo pastilă inedită şi nici de un elixir magic. E vorba de câteva sfaturi pe care trebuie, pur şi simplu, să le urmezi!

 

Mănâncă sushi!

Japonezele sunt printre femeile cu cea mai crescută medie de viaţă din lume, iar oamenii de ştiinţă consider că acest lucru ar putea avea de-a face cu obiceiurile lor de a mânca. Mai exact, se pare că un consum regulat de sushi la cină poate avea efecte impresionante asupra… longevităţii! În plus, acizi graşi esenţiali Omega-3 pe care toate tipurile de sushi îi conţin sunt un bonus al acestui lucru!

Citiţi mai mult pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO