• Leu / EUR4.9419
  • Leu / GBP5.6702
  • Leu / USD4.9805
ZF 24

A apărut The ONE de noiembrie!

A apărut The ONE de noiembrie!

Cornelia Tat este modelul de pe coperta ediţiei de noiembrie a revistei The ONE şi protagonista pictorialului Let's Play!, realizat de Andreea Macri, care combină umorul şi senzualitatea, creând un imaginar al bizareriilor efervescente.

Andreea Esca schiţează o pledoarie pentru pasiune şi maternitate (vezi editorialul Din pasiune), Alexandra Caspruf ne arată, în paginile de shopping, cum piesele vestimentare din blană sau piele devin coordonate ale feminităţii, iar Alina Aliman scrie despre dependenţa noastră de fotografie, considerată de mulţi mania acestui secol.

Tot în acest număr din The ONE, Dragoş Bucurenci porneşte în căutarea rostului pierdut (vezi Lepădarea de emoţii), iar Vicki Nicola spune Câteva lucruri uncool despre femei. Sunt chiar acele lucruri specific feminine de care nu ne place să vorbim.

Trei reporteri de televiziune din noua generaţie sunt protagoniştii materialului Terenul cu adrenalină, povestindu-şi experienţele captivante din spatele unor reportaje de investigaţii sau al unor corespondeţe din teatrele de război.

Pentru cei care iubesc literatura contemporană, The ONE de noiembrie include un interviu exclusiv cu Mihail Şişkin – Rusul care a cucerit lumea –, scriitorul ale cărui cărţi au fost traduse în peste 30 de limbi. El vorbeşte pe larg despre acei oameni-sursă de inspiraţie din viaţa sa, dar nu numai.

Noiembrie este luna Festivalului Naţional de Teatru, de aceea am vrut să scriem despre o actriţă care suceşte minţi. Am ales să scriem despre Dorina Chiriac, o fermecătoare theatre addict, ale cărei confesiuni le veţi regăsi în textul Supradoză de charismă.

Articolul PFW by iPhone este un review high-res al momentelor memorabile de la Paris Fashion Week, aşa cum le-a văzut echipa The ONE la faţa locului.

Iar pentru pictorialul Power Player, am dus rochiile preţioase şi accesoriile glam într-un constrastant decor industrial – fabrica Pirelli de la Slatina.

The ONE de noiembrie conţine şi un dosar bazat pe euforia The Hunger Games, filmul adorat de-o lume întreagă. Pornind de aici, The ONE a realizat un pictorial de modă cu rochii spectaculoase create de designeri români, pagini de beauty inspirate de film, cât şi un articol care prezintă pe larg succesul The Hunger Games.

În paginile de health, atacăm kilogramele pe toate fronturile, cu diete care nu dau greş şi instructori care nu mint. Detalii în articolul Trei drumuri spre măsura S.

La final, vă propunem o evadare narativă pe Coasta de Azur, în căutarea spiritului Belle Époque. De citit în zilele libere, de weekend: Belle Époque, pe Coasta de Azur.

Vizitaţi site-ul Revistei The One

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9419
Diferență: -0,1051
Ieri: 4.9471
Azi: 4.9805
Diferență: -0,6483
Ieri: 5.0130
Azi: 5.6702
Diferență: -0,3585
Ieri: 5.6906
Azi: 5.0577
Diferență: -0,2426
Ieri: 5.0700